A començaments de 2010 BLAT va signar un acord amb el Corredor Brasiler d'Assegurances directes HARMONIA i amb el Corredor Brasiler de Reassegurances PLURIS RE per ajudar a implementar i desenvolupar negocis d'Assegurances agropecuàries (cultius, aqüicultura, forestal i pecuari) a Brasil amb el suport del Mercat Internacional de Reassegurances.

HARMONIA va ser fundada l'any 1981 y està entre els 10 Corredors més grans d'Assegurances directes de Brasil amb una facturació superior als 120 Milions de dòlars. PLURIS RE va aconseguir l'autorització del SUSEP (L'autoritat Brasilera de regulació d'Assegurances) al setembre de 2009 i la seva fundació ha derivat del desig dels socis d'HARMONIA en desenvolupar operacions de Reassegurança a tota Llatino Amèrica amb una especial atenció pel Mercat Brasiler. D'acord amb la reglamentació del SUSEP les dues companyies són totalment independents l'una de l'altra i PLURIS RE pot treballar negoci i doner servei a d'altres Corredors de directe.

Al signar aquest acord, BLAT té la possibilitat d'accedir al Mercat Brasiler de Reassegurances que va obrir les seves portes l'any 2007 així com a l'enorme potencial que demostra el sector agropecuari. L'experiència d'HARMONIA amb tans anys de presència al Mercat ajudaran en la detecció d'oportunitats. L'experimentat equip de gestió de PLURIS RE (amb origen a HARMONIA) també ajudarà en el desenvolupament i la detecció d'oportunitats en aquest sector. Així mateix, la llarga experiència de BLAT (des del 1986) al sector agropecuari i els nostres contactes del Mercat Internacional de Reassegurances ajudaran en la construcció de noves solucions per aquest sector.

BLAT principalment prestarà un servei a PLURIS RE com a Corredoria de Reassegurances.

Potencials Assegurats de Brasil dels diferents rams del sector agropecuari (cultius, aqüicultura, forestal i pecuari) son convidats a enviar les seves peticions a PLURIS RE/BLAT a través del formulari de contacte inclòs en la nostra pàgina web o bé complimentant i signant els diferents qüestionaris, d'acord al negoci que li correspongui, per obtenir cotitzacions, preus, termes i condicions per a riscos específics; ¡PLURIS RE i BLAT intentaran llavors donar resposta a la seva petició el més aviat possible!
En el mes de maig del 2011 BLAT ha firmat un acord amb la Xarxa de Corredors d'Assegurances Llatina Americana RiskCo Ltd. per ajudar al seus associats a desenvolupar assegurances agropequàries, (cultius, aquicultura, forestal i pecuari) i amb el suport del Mercat Internacional de la Reassegurança.

RiskCo Ltd. és la principal Xarxa Llatina Americana de Corredors d'Assegurança, a on es combina l'experiència, el professionalisme, els productes i serveis de Brokers independents més exitosos i respectats a la regió. A diferència d'altres xarxes, RiskCo Ltd. es troba integrada per 10 socis i 7 corresponsals, que genera un compromís regional de característiques úniques. Avui, els seus clients accedeixen a serveis d'administració de riscos, col-locació de riscos, administració de sinistres i programes de beneficis per a empleats de forma coordinada des de el seu país d'origen.